Jasper van der Pant

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Jasper van der Pant

Lieve vrienden en familie,
 
Samen met mijn broer Michiel ga ik een grote uitdaging aan: op 24 januari 2020 gaan wij minimaal 100km schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. De schaatstocht op de Weissensee wordt ook wel de Alternatieve Elfstedentocht genoemd. Wij kijken hier heel erg naar uit en onze motivatie om dit te doen is groot:
 
– Wij hebben vroeger in de winter veel tochten geschaatst op natuurijs in en om Landsmeer. Tegenwoordig kan dat, op een enkele koude winter na, niet meer en schaatsen we vooral op de ijsbaan. De behoefte om samen een serieuze tocht te schaatsen op natuurijs en uit te vinden waar onze persoonlijke grenzen liggen is groot.
– In 1985 heeft Ruud, onze vader, de Elfstedentocht succesvol uitgeschaatst. Wij willen ons, dertig jaar na zijn overlijden, proberen te meten aan zijn wereldprestatie.
– Als extra motivatie hebben wij ervoor gekozen om een goed doel te koppelen aan onze deelname (Orange babies en het Ronald McDonald huis). Deze doelen zetten zich in voor kinderen en ouders die met grote tegenslag te maken hebben en een betere toekomst verdienen. Wij vinden het belangrijk ons hiervoor in te zetten. Wij doen zelf een bijdrage en zouden het heel erg waarderen als jullie dit ook zouden willen doen! 
 
Met sportieve groet,
 
Jasper 
  • 1000

    Doel
  • 1310

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten