Maxime Lokhorst

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Maxime Lokhorst

Ik, Maxime Lokhorst, schaats op dinsdag 21 januari 2020 de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee is Oostenrijk.

De vorige editie was ik mee met Weissensee4kids om de media te verzorgen gedurende het verblijf van de deelnemers. Toen ik bij de finishlijn stond om de deelnemers binnen te halen heb ik gelijk geroepen: ‘volgend jaar ga ik het ook proberen!’ Toen ik dit zei was het aantal keer dat ik op schaatsen had gestaan op 1 hand te tellen. Dit betekend dat ik van ongeveer oktober tot januari heb om van 0 naar 200 kilometer te gaan.

Naast dat ik dit jaar zelf mee ga schaatsen ben ik ook weer onderdeel van de Weissensee4kids crew. Ik zal vanaf woensdag (de dag na mijn eigen tocht) weer klaar staan om er voor te zorgen dat alle powerpoints werken, dat het thuisfront van de deelnemers op de hoogte wordt gehouden en dat de deelnemers dat laatste steuntje in de rug krijgen.

Ik schaats voor Weissensee4kids omdat ik een passie heb voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft en steeds op zoek ben naar nieuwe sportieve uitdaging. Daarom ben ik erg dankbaar voor alle kansen die ik al op jonge leeftijd heb gekregen en vind dit een mooie manier om mijn passie in te zetten voor kinderen die een lastige start hebben. Daarom schaats ik voor de goede doelen Orange Babies en het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Deze doelen zorgen ervoor dat ook de kinderen met een lastige start een kans krijgen op een goed leven.

Ik kan niet wachten om aan de start te staan 21 januari maar weet ook dat dit voor een ongetrainde schaatser meer dan 10 uur afzien gaat worden. Gelukkig weet ik waar ik voor schaats en zal ik niet stoppen voordat ik die 200 kilometer heb volbracht of echt niet meer op mijn benen kan staan.

Wilt u mij steunen? Wat ontzettend fijn! Doneren kan heel makkelijk hieronder en elke euro ben ik blij mee.

Namens mij, alle kinderen en hun ouders alvast heel erg bedankt!

 

 

 

  • 500

    Doel
  • 580

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten