Minoes van der Kolk

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Minoes van der Kolk

Ik ben Minoes van der Kolk.

Mede eigenaar van Sauna Swoll uit Zwolle en deelnemer aan de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, geïnitieerd door Weissensee For Kids.

Samen met 9 andere dames zijn wij de Swolse Meisjes, die specifiek gaan schaatsen voor het Ronald McDonaldhuis in Zwolle (https://www.kinderfonds.nl/huis-zwolle/)

Sinds een aantal jaren zijn wij als Sauna Swoll lid van de Ronald mc Donald Breakfast Club. Dit is een netwerkontbijt voor en door betrokken ondernemers. Daarmee sponsoren we, samen met alle ander deelnemende ondernemers, het Ronald mc Donaldhuis in Zwolle.

Dit doen wij, omdat het huis volledig afhankelijk is van sponsorgeld. ( Ze worden niet gesubsidieerd) en wij gezien hebben hoe enorm belangrijk en goed het is dat deze mensen een warm thuis bieden aan ouders en familieleden van kinderen met een moeilijke start.

Zelf ben ik moeder van 2 prachtige (inmiddels volwassen) gezonde dochters. En dat gun je iedereen. Dit is alleen niet zo vanzelfsprekend weet ik inmiddels, dus vandaar dat ik op mijn eigen bescheiden manier een steentje probeer bij te dragen.

Schaatsen hebben wij (mijn meiden en ik) altijd al heerlijk gevonden. Als er ijs lag, dan gingen we met z’n allen op de schaats!

Toen ik werd benaderd door een van de Swolse meisjes met vraag of ik haar niet wilde sponsoren had ik zoiets van; hoe zo sponsoren…. Ik wil ook mee schaatsen! En zo gezegd, zo gedaan.

Inmiddels ben ik volop in training om op 24 januari 2020 toch enigszins voorbereid op de Weissensee aan de start te verschijnen

Mocht je mij willen sponsoren en daarmee helpen om een mooi bedrag voor het huis te verzamelen, dan kan dat door op onderstaande link te klikken en een bedrag te doneren.

Het totale bedrag gaat 100% naar het Ronald Mc Donaldhuis, zodat zij verder kunnen met het prachtige werk dat zij doen!

Mede namens hun alvast hartelijk dank.

Met warme groet, Minoes van der Kolk

  • 1000

    Doel
  • 934.50

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten