Roy & Rens

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Roy & Rens

Wij zijn Roy en Rens en schaatsen eind januari 2020 met de Stichting Weissensee4Kids de Alternatieve Elfstedentocht. Dit wordt voor ons de eerst keer op de Weissensee, überhaupt de eerste keer dat wij zo’n lange tocht schaatsen. Met het volbrengen van 100km zouden wij redelijk tevreden zijn maar ons ultieme doel is het volbrengen van de 200km. Als niet ervaren schaatsers wordt dit een hele uitdaging. Met deze prestatie zamelen we geld in voor de kinderen met een moeilijke start in de projecten van het Ronald McDonald Huis en Orange Babies.

Het zal voor ons ongetwijfeld een fantastische ervaring worden maar ook enorm afzien. Dit is niks in vergelijk tot de allerkleinsten en hun ouders die ook moeten afzien, maar hierin geen keuze hebben en dit puur doen om te overleven. Kinderen die ernstig ziek zijn of in grote armoede opgroeien moeten door. Stoppen betekent een definitieve finish, geen kans om een gelukkig volwassen mens te worden. Wij hopen met onze prestatie zoveel mogelijk geld op te halen en met de opbrengst geven we deze kinderen een kans op een betere toekomst.

Waarom wij meedoen? Een unieke uitdaging en een bijdrage leveren om kinderen met een moeilijke start een kans te geven op een betere toekomst!

Wil jij ons steunen? Elke bijdrage is van harte welkom, wij kijken uit naar jouw donatie!

Namens alle ouders en hun kinderen alvast heel hartelijk dank!

  • 6000

    Doel
  • 7350

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten