Team Saude Neervoort – Arbeidsmakelaars

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Team Saude Neervoort – Arbeidsmakelaars

Plezier hebben in je sportieve bezigheid. Dat geldt voor ons alle drie op zijn/haar eigen wijze. Maar dat ontspanning in je prestatie belangrijk is, daar zijn we het allemaal eens! De sfeer op de Weissensee en het schaatsen voor de goede doelen heeft ons tot een grote ijsfamilie gemaakt.

Henk Jan van der Weerd heeft al 6 keer de Weissensee bezocht voor verschillende afstanden en één keer de Alternatieve Elfstedentocht volbracht. Dit jaar gaat hij voor een gezellige schaats dag (21 jan) en de kilometers telt hij aan het eind van de dag. Op vrijdag zal hij als supporter rondlopen daar zijn dochter Melanie dit jaar ook schaatst in team Hoornbeeck College. Schaatsvirus is overgebracht!

Janet Neervoort heeft één keer de Alternatieve Elfstedentocht volbracht en de andere drie keren verschillende afstanden. Dit jaar heeft Janet net als vorig jaar haar doel op de Prestatietocht van 100 km (24 jan) gezet. Onder het genot van een hapje en een drankje sportief over de Weissensee schaatsen.

Karst Neervoort doet nu voor de 5e keer mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (21 jan), en gaat voor een mooie dag schaatsen met als doel een extra ronde (praatjes maken een verplichting – 212,5 km)

  • 2000

    Doel
  • 740

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten