Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Join the Orange Babies Movement & Make Your Miles Matter!

In Afrika vechten we sinds dit jaar niet tegen een, maar twee epidemieën. Door Covid-19 zijn we met zijn allen beland in het nieuwe normaal. In onze projectlanden betekent dit nieuwe normaal helaas dat de kinderen door de gevolgen van de lockdown volledig afhankelijk zijn van de maaltijden die zij krijgen in onze projecten. Dagelijkse voeding is cruciaal wil hiv-medicatie aanslaan. Zonder eten werkt de medicatie niet voldoende. Helaas zijn veel sportevents dit jaar gecanceld, maar wij hoeven niet stil te blijven zitten! Wij komen in beweging, en vragen jou/ jullie om met ons mee doen.

Join the Orange Babies Movement & Make Your Miles Matter!
Vanaf 1 december 2020, Wereld Aids Dag, komen wij 2 weken lang in beweging voor de kinderen in onze projectlanden. Dit kan op elke mogelijke manier, zolang er KM’s gemaakt worden. Dus klim op de fiets of hometrainer, bind de schaatsen onder, spring in het water, you name it!

Er is maar 1 spelregel; 1 KM = 1 EURO = 2 Maaltijden.
Je kunt je individueel inzetten en het geld zelf doneren, maar kunt ook met een team een groot aantal KM maken en je laten sponsoren op ons actieplatform.

Wij waarderen het ontzettend als jij / jullie je op welke manier dan ook willen aansluiten bij de Orange Babies Movement. Check de video & de website voor meer informatie. Als je vragen hebt bel, app & mail!

We rekenen op jullie!

Download de flyer

Bekijk de promo

 

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start