Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Orange Babies goes Berlin

BMW BERLIN-MARATHON Inlineskating
Al meer dan 20 jaar biedt Orange Babies onmisbare steun aan de meest kwetsbare vrouwen en kinderen binnen de gemeenschappen van hun projectlanden. Dit kunnen ze we niet zonder onze trouwe deelnemers/sponsoren aan onze fantastische evenement op de Weissensee.

Terwijl we in Nederland langzaamaan afscheid nemen van het ‘nieuwe normaal’, is de situatie in de projectlanden heftiger dan ooit. In Nederland breekt de zomer door, waar in Zuidelijk Afrika de winter begonnen is. Dit heeft geleid tot een sterke stijging in Covid-19 besmettingen. Namibië, Zambia en Zuid-Afrika bevinden zich in een desastreuse 3e golf met een strikte lockdown.

De extra besmettelijke Delta variant slaat hier flink om zich heen. Dit baart grote zorgen aangezien het vaccinatie percentage erg laag is wegens een tekort aan vaccinaties, het latere startpunt en het wantrouwen onder de bevolking. In alle drie de projectlanden ligt dit percentage nog onder de 1%. Orange Babies kan dus alle steun gebruiken!

Een van de manieren om steun te bieden is jouw deelname aan de BERLIN- MARATHON

Dit jaar maken we de straten van Berlijn onveilig op skates. Skeeleren door Tiergarten en fenomenaal finishen bij de Brandenburger Tor! Heb jij altijd al gedroomd van een sportieve challenge waarbij je je inzet voor het goede doel? Dan zijn we opzoek naar jou. Doe mee aan de Inline Skate Marathon van Berlijn van 24-09 t/m 26-09. SKEELER MEE TEGEN HIV! Meer informatie op www.orangebabies.com

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start

Di / Do: 8:30 - 17:00