Johan van der Hoorn

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Johan van der Hoorn

Hey all!

Op 26 januari 2024 gaat het gebeuren! Dan ga ik de Alternatieve Elfstedentocht van 200 kilometer schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Een enorme uitdaging en super spannend. Maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur te gaan beleven en als een “van der Hoorn” moet je toch één keer zo’n tocht geschaatst hebben 😉

Maar deze sportieve prestatie, doe ik niet voor niets. Ik doe dit voor een paar goede doelen! En daar wil ik jullie hulp voor inschakelen. Met de organisatie Weissensee4Kids gaan wij met een grote groep deelnemers geld bij elkaar schaatsen om kinderen te steunen met een moeilijke start. Want ieder kind verdient een kans op een gezonde en kansrijke toekomst.

Nog een belangrijke reden waarom ik dit die is dat wij met ons gezin afgelopen jaar hebben ervaren hoe kwetsbaar het leven van een kind kan zijn. Gelukkig is onze jongste dochter, Nikee, volledig genezen van een bacteriële hersenvliesonsteking (Hib) en daar zijn wij heel dankbaar voor. Dat geluk heeft niet elk kind en daar zet ik mij graag voor in.

Met de tocht wil ik zo veel mogelijk geld ophalen voor de doelen Stichting Orange Babies en het Ronald McDonald Huis. Ik zou het super vinden als jij mijn supporter wilt zijn door een donatie te doen.

Wil je mij steunen? Dan kun je via de doneerknop eenvoudig doneren. Elk bedrag, groot of klein, is welkom.

Alvast ontzettend bedankt en ik hou jullie de komende tijd op de hoogte!

Groet,

 

Johan

 

  • 3000

    Doel
  • 2680

    Opgehaald
Minimum amount is € Maximum amount is €
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten