FAQ

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Geen probleem, Ieder kan individueel zijn eigen doel bereiken d.w.z. voor sommigen zal dat de Alternatieve Elfstedentocht zijn en anderen zullen zich toeleggen op 20km, 50km, 100km of 150km iedereen is welkom, beginner, gevorderde en vergevorderde!

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Wel dat je een redelijk goed fysieke conditie hebt. Als je jonger bent dan 18, heb je toestemming van je ouders/verzorgers nodig.

Ja, dit kan! Een team bestaat minimaal uit 2 deelnemers. Je verbind je als team aan het ophalen van sponsorgeld, te weten € 1000,- per deelnemer.

Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 28 januari 2023. De tocht zelf wordt gereden op vrijdag 27 januari 2023!

Nee, maar wij kunnen wel bemiddelen als er vragen zijn over het vervoer tijdens de clinics.

Ja, geef dit dan wel tijdig door via info@weissensee4kids.nl. Uiteraard worden de hotelkosten dan niet doorberekend in je inschrijfgeld.

Ja, dat is mogelijk. Alleen dan wel op eigen initiatief!

Ja, dit kun je bij ons aan geven. Maar wel zo vroeg mogelijk, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Ja, dat kan! Maar graag in overleg er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar

Nee, wij regelen voor jou de inschrijving.

Hier krijg je meer informatie over tijdens de clinics. En voor een uitgebreide kledingadvies verwijzen wij jullie naar de checklist.

Hierover krijg je tijdens de clinics alle informatie en tevens is er een voedingsadvies beschikbaar. Deze kun je vinden op deze pagina.

In Nederland en in Oostenrijk kun je toerschaatsen huren bij menmiceskate.nl

Weissensee4kids hanteert een anti-strijkstokbeleid. Dat houdt in dat wij kostendekkend te werken en voor de gemaakte kosten afspraken met sponsoren maken. De fondsen die wij binnen krijgen worden 50-50 verdeeld over onze Goede Doelen Ronald McDonald Huis en Orange Babies.

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start