Voorbereiding en reis

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

De finish van de elfstedentocht!

De droom van elke schaatsliefhebber. Bepaal je eigen afstand en doe met ons mee aan de ALTERNATIEVE ELFSTEDENTOCHT op de Weissensee.

Clinics

In voorbereiding op Weissensee4kids organiseren we 3 schaatsclinics. Onze professionele schaatstrainers helpen je graag tijdens zo’n clinic een slag te maken om zo nog meer van het schaatsen te kunnen genieten. Een schaatsclinic staat niet alleen garant voor een leuke training maar ook voor een verbetering van conditie en techniek. Je ontvangt voor de clinics als deelnemer apart een uitnodiging!

Reis

Je reist op eigen vervoer naar de Weissensee. Wil je met iemand meerijden of heb je plek in de auto over, dan kunnen we voor je bemiddelen.

Kleding

Als deelnemer ontvang je speciale Weissensee4kids schaatskleding in je eigen maat. Een schaatsbroek en schaatsjas

Hotel en overnachting

W4K heeft 2 hotels geboekt (Gasthof Weissensee en Arlbergerhof). Je deelname aan Weissensee4kids is inclusief 3 overnachtingen op basis van halfpension en pastaparty op de donderdagavond. W4K maakt de hotelindeling. Je deelt je hotelkamer met (een) andere Weissensee4kids deel-nemer(s).

De Weissensee Prestatietocht

Vind jij 200 kilometer wel wat ver? Doe dan mee met de 100 kilometer prestatietocht. Beleef de echte natuurijssfeer. De start is om 9.00 uur en je ontvangt na afloop een herinneringsmedaille. De kosten voor deze tocht zijn voor de inschrijving 55 euro en 30 euro lidmaatschap AEW voor een jaar. Daarna word je automatisch uitgeschreven.

Kosten

De pakketprijs van 2022/2023 voor deelname bedraagt vanaf € 575,-

  • 3 overnachtingen o.b.v. half pension hotel Gasthof Weissensee of Arlbergerhof € 350,-
  • Inschrijfgeld toertocht € 85,- en lidmaatschap ( 1 jarig ) € 30,- AEW
  • Deelname winterclinics ( 3 ) en Cheque uitreiking € 80,-
  • Activiteiten Weissensee € 30,-

Meerkosten voor deelnemers die voor het eerst deelnemen.
  • Schaatskleding ( jasje en broek ) € 120,-

Supportersprijs
  • € 375,-


De pakket prijs voor editie 11 2022/2023 wordt in september 2022 bekend gemaakt.

Sponsoring deelnemers

Individuele deelnemers dienen zich in te spannen om minimaal €1.000 sponsorgeld bijeen te brengen voor het goede doel. Ons doel is, dat al het geld wat onze deelnemers bij elkaar schaatsen, volledig ten goede komt aan de goede doelen. Wij helpen u graag om u doel van €1.000 te bereiken door middel van promotiemateriaal wat we u kunnen aanbieden en onze website waar je jezelf extra op kan promoten via social media.


Sponsoring bedrijven

Je kunt ons helpen met behulp van financiële middelen, diensten of producten om onze deelnemers te faciliteren in hun prestaties. Als tegenprestatie krijg je publiciteit. Meer weten neem contact op met de organisatie.


Anti Strijkstok beleid

Weissensee4kids hanteert een anti-strijkstokbeleid. Dat houdt in dat wij proberen kostendekkend te werken en voor de gemaakte kosten afspraken met sponsoren maken. De fondsen die we binnenkrijgen op onze sponsorrekening worden 50-50 verdeeld over onze Goede Doelen (Ronald MCDonaldHuis en Orange Babies). Onze vrijwilligers en bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Wil je ook graag met dit fantastische evenement meedoen?

Vrijdag 27 januari schaatsen wij voor de 11e keer de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.
Wil je hier ook bij zijn, schrijf je nu alvast in voor deze 11e editie!

Inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten