Voorbereiding en reis

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

De finish van de elfstedentocht!

De droom van elke schaatsliefhebber. Bepaal je eigen afstand en doe met ons mee aan de ALTERNATIEVE ELFSTEDENTOCHT op de Weissensee.

Inschrijven

Clinics

In voorbereiding op Weissensee4kids organiseren we 3 schaatsclinics, bedoelt voor het verbeteren van conditie en techniek. Onze professionele schaatstrainers helpen je hier graag bij. De clinics staan niet alleen garant voor een leuke training maar ook ontmoet je hier alvast de crew en andere deelnemers van het evenement. Voor elke clinic ontvang je als deelnemer een aparte uitnodiging van ons!

Reis

Je reist op eigen vervoer naar de Weissensee. Wil je met iemand meerijden? Of heb je in de auto een plek vrij voor een andere deelnemer? Laat het ons weten, dan kunnen we voor je bemiddelen.

Kleding

Als deelnemer ontvang je speciale Weissensee4kids schaatskleding in je eigen maat. Het kledingpakket bestaat uit een schaatsbroek en schaatsjas.

Hotel en overnachting

Weissensee4Kids heeft 2 hotels geboekt (Hotel zum Weissensee en Arlbergerhof). Je Deelname aan Weissensee4kids is inclusief 3 overnachtingen op basis van halfpension. Weissensee4Kids maakt de hotelindeling. Je deelt je hotelkamer met (een) andere Weissensee4kids deelnemer(s).

De Weissensee Prestatietocht

Vind jij 200 kilometer wel wat ver? Doe dan mee met de 100 kilometer prestatietocht. Beleef de echte natuurijssfeer. De start is om 9.00 uur en je ontvangt na afloop een herinneringsmedaille. De kosten voor deze tocht zijn voor de inschrijving 55 euro en 30 euro lidmaatschap AEW voor een jaar. Daarna word je automatisch uitgeschreven.

Kosten

De pakketprijs van 2024/2025 voor deelname: bedraagt vanaf € 825,- per persoon.

  • 3 overnachtingen in onze 4 sterrenhotels op loopafstand van het meer o.b.v. half pension. Hotel zum Weissensee of Arlbergerhof.
  • Inschrijfgeld toertocht en (1-jarig) lidmaatschap AEW
  • Deelname 2 winterclinics (oktober en december) en reünie met cheque uitreiking (maart)
  • Activiteiten Weissensee: welkomstparty (woensdag) klaar voor de start party (donderdag) /Yess we dit it borrel (vrijdag)
  • Professionele begeleiding en ondersteuning van onze crew, o.a. filmmaker en fotograaf, verzorging door fysiotherapeuten bij de clinics en de dagen op de Weissensee.
  • Organisatiekosten
  • Unieke Weissensee4kids Medaille 2025

Meerkosten voor deelnemers die voor het eerst deelnemen:
  • Kledingpakket (schaatsjas met broek) € 125,-

Pakketprijs supporters
  • € 500,- per persoon

Sponsoring deelnemers

Individuele deelnemers dienen zich in te spannen om minimaal € 1.500 sponsorgeld bijeen te brengen voor het goede doel. Wij helpen je jouw doel te bereiken door middel van promotiemateriaal. En ruimte op onze website waarmee je jezelf extra kan promoten via social media. Al het geld dat onze deelnemers bij elkaar schaatsen, komt volledig ten goede aan de goede doelen.


Sponsoring bedrijven

Je kunt ons helpen met behulp van financiële middelen, diensten of producten om onze deelnemers te faciliteren in hun prestaties. Als tegenprestatie krijg je publiciteit. Meer weten? Neem contact op met de organisatie.


Anti Strijkstok beleid

Weissensee4kids hanteert een anti-strijkstokbeleid. Dat houdt in dat wij proberen kostendekkend te werken en voor de gemaakte kosten afspraken met sponsoren maken. De fondsen die we binnenkrijgen op onze sponsorrekening worden 50-50 verdeeld over onze Goede Doelen (Ronald MCDonaldHuis en Orange Babies). Onze vrijwilligers en bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Wil je ook graag met dit fantastische evenement meedoen?

24 januari schaatsen wij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan nu alvast in voor deze editie!

Inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten