Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Een warme ontmoeting met het Ronald McDonald Huis Zwolle!

“Nu weten we pas echt waar we het voor doen”, “Ik had er toch een hele andere voorstelling bij”, “Wat voelt dit als een warme plek.”

Zomaar wat uitspraken van de schaatsers die op maandag 12 februari jl. dankbaar gebruik maakten van de uitnodiging om een kijkje te nemen in Ronald McDonald Huis Zwolle. Één van de twee goede doelen waar zij in Oostenrijk het ijs voor trotseerden.

In alle rust en vol passie kon locatiemanager Lianne Booijink over ‘haar’ huis vertellen. Zoals ze zei dat het huis is van iedereen en door zovelen wordt mogelijk gemaakt. “Ik word er zo blij van dat iedereen enorm gul is omdat te doen, om je in te zetten voor een (onbekende) ander, dat maakt mij gelukkig!”

Het is een plek die mogelijk wordt gemaakt door talloze vrijwilligers, die met toewijding zorgen voor een tip-top huis en tuin. Mogelijk een luisterend oor en ondersteuning voor de ouders kunnen zijn tijdens het verlal hectische verblijf. Een verblijf van gemiddeld toch zo’n 3 weken, met uitschieters naar 4-6 maanden.

Weissensee4kids is samen met de HomeSport, de Rally en de business breakfast club de fundering van het huis. Een grote pijler dus, met talloze kleine andere acties van betrokkenen waar het huis op kan steunen.

Het was hartverwarmend om te zien hoe dit huis een warme plek biedt aan families in moeilijke tijden. Laten we samen impact blijven maken en bijdragen aan dit prachtige initiatief.

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start