Skeelerclinic

Met deze zomerse temperaturen staat het kwik te hoog om ook maar aan het woord ‘ijs’ te denken. Toch kunnen wij niet anders dan stiekem vooruitblikken naar de Weissensee en haar winterse schoonheid.

De AEW (Alternatieve Elfsteden Weissensee) heeft de inschrijving voor de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2023 officieel afgelopen woensdag geopend! Helaas zijn de ijsbanen nog niet open, dus zit er maar één ding op: ‘schaatsen op het droge’ in de vorm van skeeleren! Het perfecte alternatief voor schaatsen.

Zien we jou bij de kick-off van de, lang verwachte, 11e editie van Weissensee4Kids?!

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 2 juli gaan we onze nieuwe Weissensee4kids editie aftrappen met een toffe skeelerclinic bij de skeelervereniging in Oldebroek. De skeelerinstructie wordt gegeven door het skeelerkoppel Ingmar en Valentina Berga, beide meerdere nationale en internationale skeelertitels op hun naam. Zij worden bijgestaan door instructeurs van skeelervereniging Wijheruit. Het eerste gedeelte is een clinic op de mooie piste, de trainers zullen kijken wat het niveau is en gaan vandaar uit verder met het aanleren van de techniek. Na de lunch skeeleren over de weg voor de liefhebbers met voorrijders naar gelang groepjes voor afstand en snelheid. Een mooie rit wordt uitgezet voor de beginners door Oldebroek en voor de gevorderden het natuurgebied de Dellen.

 Voor wie?
Sta je sinds kort op de skeelers en kun je wel wat hulp gebruiken? Of ben jij de sportieveling die aardig wat slagen kan maken en graag tips wilt ontvangen? Of behoor je tot de categorie gevorderd en wil jij je skills iets bijschaven? Kortom iedereen is welkom! Neem ook je familie, (sport)vrienden, buren of sportieve kennissen mee en laat ze kennismaken met Weissense4kids.

Tijdschema
+ 10:00 uur : inloop met koffie en thee, skeeler uitleen open. Neem ruim de tijd om skeelers te passen.
+ 10:20 uur: Welkom en korte introductie over de skeelersport.
+ 10:30 uur: start clinic op de baan
+ 12:00 uur: lunch
+ 12:45 uur: start wegrit voor de liefhebbers
+ 14:00 uur: einde middag programma

Kosten
€10,- incl. koffie/ thee/ koek ontvangst, lunch en skeeler instructie.
Er is een mogelijkheid tot het huren van skates met bescherming, kosten: €5,-

Locatie:
Skeelervereniging Wijheruit, Stouwdamsweg 12 8096 BB Oldebroek

Het belooft een toffe en leerzame clinic te worden, dus geef je snel op!
Meld je snel aan via anita@weissensee4kids.nl

Aanmelden

Informatie:

Locatie:
Skeelervereniging Wijheruit, Stouwdamsweg 12 8096 BB Oldebroek
Datum:
2 juli 2022
Starttijd:
10:00 uur