Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Kick off editie 12 !

Al zijn we met deze zomerse temperaturen niet bezig met ijs en schaatsen, toch komt ons eerste zomerevenement eraan!
En daarmee trappen we de 12e editie af.Een combinatie van skeeleren en droogtraining op vrijdagavond 30 juni van 19:00 tot 22:00 uur!

Een sportief programma voor iedereen

Vanaf 19:00 uur is de skeelerbaan in Oldebroek open en staan ​​onze vrijwilligers voor je klaar. Er zijn kleedruimtes waar jij je kunt omkleden. Ook kun je de huurschaatsen bij ons ophalen.

Zorg dat je uiterlijk 19:15 uur startklaar op de skeelerbaan staat!

Het programma begint namelijk om 19:30 uur. De skeelerclinic wordt verzorgd door de o.a. Ingmar Berga onze oud – ambassadeur, Nederlands en Europees kampioen inline -skaten op de marathon. ondersteunt door onze eigen W4K-trainers. Een heel uur lang geven ze je de nodige tips om jouw schaatstechniek te verbeteren.

Voor iedereen die niet van skeeleren houdt, staat de droogtraining op het programma.

Na afloop van de training ben je welkom in de kantine van de skeelerbaan. Daar staat een drankje en een hapje voor je klaar. Voor wie wil, kan tot 22:00 uur nog een paar rondes in de omgeving of op de asfaltbaan skeeleren.

Voor wie?

Iedereen is welkom, beginners en gevorderden. Neem familie, (sport)vrienden en sportieve kennis en laat ze kennismaken met Weissensee4kids.

Doe mee met ons!

Aanmelden kan via info@weissensee4kids.nl .

De deelnamekosten bedragen € 5,00. Geef bij aanmelden direct aan ons door naast je wilt meedoen: skeelerclinic of droogtraining.

Schaatsen huren? Dat kan!

Vergeet niet je schoenmaat aan ons door te geven! Alleen dan kunnen wij ervoor zorgen dat de huurschaatsen klaarliggen. Het huren van skates inclusief bescherming kost € 5,00.

Zien we je op vrijdagavond 30 juni?

Het versneld een toffe en leerzame clinic te worden, dus geef je snel op. Je vindt de skeelerbaan in Oldebroek aan de Stouwdamsweg 12. Naast de piste is voldoende parkeergelegenheid.

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start