Dáár doe je het voor...

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

vrijdag 24 januari 2025

Doneer

Gedoneerd:

€5.900,-

Wil je ook graag met dit fantastische evenement meedoen?

Vrijdag 22 januari 2021 (onder voorbehoud) schaatsen wij voor de 11e keer de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Wil je hier ook bij zijn, schrijf je nu alvast in voor deze 11e editie!

Doneer

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start

Wat is W4K?

Weissensee4kids is een fantastisch schaatsevenement op de Oostenrijkse Weissensee. Samen schaatsen we hier tijdens de Alternatieve Elfstedentocht onze eigen afstand. Met deze prestatie zamelen we geld in voor kinderen in de projecten van Orange Babies en het Ronald McDonald Huis. Weissensee4kids is een grandioze 3-daagse ervaring voor jezelf en echt iets betekenen in het leven van een kind. We regelen de inschrijving, overnachtingen en begeleiden je in de voorbereiding. Jij hoeft alleen maar te schaatsen en geld in te zamelen. Doe je mee?


Samen in Beweging

Je lekker voelen, je conditie verbeteren, niet alleen, maar samen! Samen met mensen die net als jij iets voor een ander willen doen. Kinderen die ernstig ziek zijn of in grote armoede opgroeien moeten door. Stoppen betekent een definitieve finish, geen kans om een gelukkig volwassen mens te worden. Onze opbrengst geeft deze kinderen een kans op een betere toekomst. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.


SAMEN IN BEWEGING
Daar doe je het voor!
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Sponsoren

Bekijk hier welke andere organisaties ons en onze goede doelen een warm hart toedragen.