Winter Challenge

50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Winter Challenge

Voor het tweede jaar hebben wij Weissensee4kids de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee moeten cancelen. Maar wij laten het er deze winter niet bij zitten. De noodzaak om sponsorgeld op te halen voor de twee goede doelen: Orange Babies en het Ronald McDonald Huis Zwolle is nog altijd zeer groot. Daarom is er een super gave actie bedacht: samen 10.000 rondes schaatsen op één dag! Dat is een pittige uitdaging, want waar iedereen het na 2 uurtjes wel voor gezien houdt op een ijsbaan, zal nu de hele dag flink door geschaatst moeten worden.

Saai zal het in ieder geval niet worden, een enthousiaste crew zal de schaatsers bij staan met verzorging en support. Tijdens het dwaze driekwartier mogen de schaatsers ludiek uitgedost op ‘foute muziek ‘ hun rondjes rijden. Er worden prijzen uitgereikt aan degene met de meeste rondjes, het snelste rondje, het mooiste outfit tijdens het dwaze driekwartier en er is een heuse ‘ceremonie’ na afloop op 1,5 meter. Schaats solo zoveel mogelijk rondjes, of als team in estafette vorm met een schaatsmaatje om afwisselend je kilometers af te tikken.

Deze XL training vind plaats op vrijdag 28 januari bij de Scheg in Deventer van 10:00u -16:30u. Uiteraard binnen de huidige corona regels.

Voor schaatsliefhebbers zijn er nog een paar startplekken. Wees er snel bij.

Kosten: €30,- inclusief: dagticket ijsbaan, lunch en andere verzorging, transponder huur met registratie via MYLAPS en voor iedereen een unieke medaille. Naast de deelnamekosten van €30,-wordt er een minimale sponsorbijdrage van €25,- gevraagd, meer mag natuurlijk altijd.

 

Verleg je grens en ga deze uitdaging samen met andere fanatiekelingen aan! Meer informatie?
Kijk op www.weissensee4kids.nl en mail je aanmelding naar info@weissensee4kids.nl

Niet schaatsen, toch deze actie ondersteunen? Doneren kan via deze link.
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten