Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

Winter Challenge is daverend succes!

Het was een stunt, een heel mooi alternatief voor de alternatieve. 50 deelnemers op het ijs en alleen maar winnaars.

Geen Weissensee4kids in Oostenrijk va, maar wat was het geweldig om bij De Scheg in Deventer samen de hele dag meer dan 10.000 rondjes (4000km) te schaatsen.

Louter vrolijke gezichten ondanks het afzien bocht na bocht. Met als gezellige afwisseling het doldwaze driekwartier met foute muziek. Heel veel mensen verkleed en zingend over de baan. Dat gaf een boost voor de finale.

Rond half 4, voor op het snelste tijdschema, konden alle armen in de lucht en zat de Challenge erop. Yess we did it!! Een groot gedeelte reed nog even door om een indrukwekkende prestatie voor zichzelf neer te zetten. Om daarna afgemat en dik tevreden het ijs af te stappen.

Kurt van de Nes tikte het ongelooflijke aantal van 407 rondjes aan. Bij de dames was Milou Klatt niet te stoppen en reed 303 rondes.. Een eervolle vermelding voor jan Klompenmaker die op 75-jarige leeftijd 300 rondes reed.  Jerry Heijink won unaniem met de meeste stemmen voor het leukste outfit tijdens het doldwaze driekwartier.

Aan het einde van de dag konden we een voorlopige tussenstand van €25.000 bekendmaken! Een positief geluid en een dikke steun in deze moeilijke tijd voor de goede doelen!

Vrijdag 18 maart tijdens de officiële cheque overhandiging aan de goede doelen gaan we de totale eindstand bekendmaken.

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start