Wat als ik hier tekst inzet.

Actueel

50, 100 of 200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.

WOW! €151.250 voor de goede doelen!!!

Afgelopen vrijdag 1 maart jl. sloten we Weissensee4kids 2024 af met een klapper. Maar liefst € 151.250 namen onze goede doelen in ontvangst!!! Nog nooit werd er zoveel geld ingezameld als deze 12 editie! En dat raakt ons diep. Met dit bedrag kunnen we echt een verschil maken voor de kinderen van Orange Babies en het Ronald McDonald Huis Zwolle. 

De bekendmaking van het definitieve eindbedrag vond plaats tijdens de reünie, die georganiseerd werd in de sportkantine van V.V. Wilsum. Onder groot applaus kregen de vertegenwoordigers van de beide goede doelen de cheques uit handen van deelnemers Johans en Lois Verweij. Als Team Verweij reden vader en dochter voor de allereerste keer mee met de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk.

Zij waren niet de enige ‘nieuwelingen’ in de groep, maar liefst 40 van de in totaal 65 W4K-deelnemers stonden voor de eerste keer aan de start. Samen werden er 7.350 km verreden. Een prachtige prestatie die een geweldig bedrag aan sponsorgeld opbracht.

Een groot compliment aan al die fantastische deelnemers, gulle donateurs en niet te vergeten ons geweldige team aan vrijwilligers!

 

 

Terug naar actueel

Schaatsen voor kinderen met een moeilijke start